Referencia munkáink jelenlegi legjobb helyezések

Az általunk optimalizált legjobb helyezést elérő honlapok eredményeit tekintheti meg az alábbi táblázatban.

1. helyezés
kivasalunk.com
vasalás győr
2017. december 14., csütörtök
1. helyezés
marcal-etterem.hu
menü győr
2017. december 14., csütörtök
1. helyezés
pajzsmirigyvizsgalat.hu
pajzsmirigy győr
2017. december 14., csütörtök
2. helyezés
ertekbecsles.eu
értékbecslés győr
2017. december 14., csütörtök
2. helyezés
festesgyor.hu
festés győr
2017. december 14., csütörtök

Keresőoptimalizálás előnyei előzze meg versenytársait

Az alábbi felsorolásban megtalálja, hogy milyen előnyökkel jár, ha honlapja a találati lista elején szerepel.

1. Magas presztízs és megbízhatóság

Azon kívül, hogy egy jó helyezés nagymértékben növeli honlapjának presztízsét, megbízhatóbb képet is fest az oldaláról, mivel az internet felhasználói nagy bizalommal vannak a legnagyobb keresőmotor iránt. Egy jó helyezés egyben azt is jelenti, hogy weboldala megbízható, stabil és magasabb színvonalon áll, mint a találati listában hátrébb helyet foglaló konkurens honlapok.

2. Lehető legcélzottabb hirdetési forma, valódi érdeklődőkkel

A keresőoptimalizálás jelen kor legcélzottabb hirdetési formálya, hiszen a felhasználók keresnek minket és nem mi keressük a felhasználókat. Egy keresőoptimalizált honlapra olyan ügyfelek érkeznek a keresőmotorból, akik célzottan megoldást keresnek az aktuális problémájukra. Ebből kifolyólag sokkal nagyobb eséllyel és jobb százalékban történik konverzió honlapján, mint egy hagyományos hirdetési forma esetén.

3. Hosszútávú eredmények

A keresőoptimalizálás hosszú tavú eredményeket biztosít, mivel egy jól optimalizált oldal folyamatosan jelen van a találati listában. Nem fordulhat elő, hogy nem jelenik meg a hirdetés valamilyen okból kifolyólag. Egy stabil helyezés elérése esetén a felhasználó által indított keresés eredményében megtalálja honlapunkat, így növekedik a konverzió esélye.

4. Költséghatékony

A találati listában való megjelenésért nem kell fizetni szemben a hagyományos hirdetési technikákkal. Szintén díjmentes, ha valaki rákattint a “hirdetésünkre”. Az egyetlen költséget a keresőoptimalizálás sikerdíja jelenti, amely jóval kedvezőbb egy fizetett hirdetésnél, mivel ez a díj teljesen független a megjelenések és a kattintások számától.

Keresőoptimalizálás előnyei
Google
Bing
Yahoo

Keresőoptimalizálás árak megtérülő marketing eszköz

Keresőoptimalizálási árképzésünk ismertetését és annak előnyeit a következő összefoglalóban tekintheti meg.

Versenyhelyzet

Versenyhelyzet

A keresőoptimalizálás árát nem lehet fixen meghatározni, mivel egy adott honlap optimalizálása több tényezőtől függ. A díjat elsősorban az aktuális versenyhelyzet határozza meg, valamint hatással van az árra a honlap aktuális állapota és helyzete is.

Sikerdíj

Sikerdíj

A keresőoptimalizálás szolgáltatásunk sikerdíjas rendszerben működik. A sikerdíj meghatározása a kulcsszó napi pozíciója alapján kerül meghatározásra. A havi számla a pozíciók meghatározott díjából és a napi helyezések összeségéből áll össze. A napi pozíciókat személyreszabott felületen tudja ellenőrizni.

Érdekegyezés

Érdekegyezés

Az előbb ismertett formában történő árképzés érdekegyezést eredményez. A megrendelő érdeke az, hogy honlapja elérjen és tartósan megtartson egy előkelő helyezést a legkedvezőbb áron. Nekünk ugyanez az érdekünk, mivel Ön az adott napi helyezésért fizet pontosan annyit, amennyit az aktuális pozíció megér. Anyagi és erkölcsi érdekünk, hogy az elért pozíciót tartósan biztosítsuk, így a lehető legtisztább (legszabályosabb) optimalizálási technikákat használjuk.

Keresőoptimalizálás árak

Ajánlatkérés kérjen árajánlatot

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot, írja le elképzeléseit a leendő honlapjával kapcsolatban. A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Küldés
Kapcsolat